Returneaza produse
Am citit si sunt de acord cu pagina Termeni si conditii a site-ului autosupplyro
Am citit si sunt de acord cu pagina Politica prelucrarii datelor cu caracter personal a site-ului autosupplyro
Am citit si sunt de acord cu pagina Politica de returnare a produselor a site-ului autosupplyro

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politica de returnare a produselor

Piesele achiziţionate se pot returna conform OUG 34/2014 art 9/1 în maxim 14 de zile calendaristice de la data înscrisă pe factura de achiziţie. Pentru a fi admise la retur piesele trebuie să fie în ambalajul original şi intact (să nu se lipească pe ambalaj AWB sau bandă scotch), să nu prezinte urme de montaj şi să conţină toate accesoriile.

Excepţie fac piesele aduse pe comandă specială pentru care s-a solicitat un avans în prealabil, în cazul acestor produse returul NU este posibil.

Serviciul “14 de zile drept de retur” este valabil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice ce au achiziționat produse de la www.autosupply.ro .

 Cum se face returul:

1 Prin serviciul de curierat prin care au fost trimise piesele.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. 

Dacă doriţi să veniţi cu piesele la sediul nostru, trebuie în prealabil să ne anunţaţi telefonic.

Returnarea banilor:

În cazul în care sunt respectate condițiile de retur, www.autosupply.ro  se angajează să returneze beneficiarului suma achitată pentru produsul returnat, în maximum 30 zile de la recepționarea produsului de către vânzător. Returnarea banilor se va face în contul bancar furnizat odată cu piesa/piesele.

Condiții generale pentru retur:

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire  și/sau intervenții neautorizate etc.

Produsul returnat trebuie să fie însoțit de certificatul de garanție în original, dacă acesta este emis de producător/distribuitor.

În cazul în care produsul returnat prezintă ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide refuzarea returului.

În cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate) ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului. www.autosupply.ro  va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut, în cazul în care www.autosupply.ro  nu s-a oferit să recupereze el însuși produsul (se va lua data cea mai recentă). 

Vă rugăm verificați integritatea fizică a coletelor în momentul în care le primiți de la curier, în prezența acestuia și cereți întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor în cazul în care coletele prezintă urme de deteriorare. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.